Microsoft: Windows 11 працює краще і швидше «десятки» (ВІДЕО)

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Windows 11 краще оптимізована і працює набагато швидше десятої версії – про це розповів віце-президент Microsoft Стів Діспенса з групи управління Windows.

В опублікованому на YouTube відео Діспенса докладно пояснив, чому Windows 11 працює швидше, ніж «десятка» на тому ж обладнанні. За словами представника Microsoft, компанія «виконала велику роботу по управлінню пам’яттю». Завдання полягало в тому, щоб, незважаючи на безліч відкритих вікон, направити ресурси на додатки, з якими користувач працює в даний момент. Цей же підхід застосований до відкритих вкладок в Edge за рахунок функції Sleeping Tabs.

«Коли ми представили це, ми побачили в середньому 32% економії пам’яті і 37% використання ЦП. Тепер всі ці оптимізації в поєднанні з ОС і додатками також означають більш тривалий час автономної роботи », – заявив Діспенса.

Ще однією фішкою на користь Windows 11 став швидкий вихід із сплячого режиму за рахунок «оптимізації виклику апаратних компонентів» шляхом скорочення браку ресурсів на програмному рівні. Також майже на 30% прискорився вхід в систему за допомогою функції Windows Hello. 

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

До того ж Windows 11 може похвалитися тим, що займає на диску на 40% менше місця, ніж «десятка», завдяки новому механізму оновлень, який завантажує тільки необхідні файли з серверів Microsoft.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.