Купіть Windows 10 за $ 7, щоб безкоштовно оновитися до Windows 11 в жовтні

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Microsoft оголосила, що її нова операційна система Windows 11 буде випущена 5 жовтня. Ця ОС буде встановлена на нові пристрої, які з’являться в продажу після настання цієї дати, але її також можна буде безкоштовно встановити на існуючі комп’ютери і ноутбуки, які зараз працюють на Windows 10. Оновлення буде випускатися хвилями – в першу чергу оновляться комп’ютери з максимально новими компонентами. І хоча у Windows 11 були підвищені системні вимоги, майже всі пристрої з Windows 10 можна буде оновити до нової версії ОС.

Якщо у вас все ще немає ліцензійної версії Windows 10, саме час придбати її, щоб не упустити шанс безкоштовно оновитися до Windows 11 в жовтні. Інтернет-магазин Godeal24 пропонує спеціальні і дуже вигідні умови для покупки справжніх ліцензійних ключів для активації Windows 10. На розпродажі такий ключ можна придбати всього за 7 доларів. Після активації Windows 10 вам потрібно лише дочекатися випуску Windows 11, а коли ця ОС вийде, ви зможете встановити її абсолютно безкоштовно, і вона буде автоматично активована довічної ліцензією.

Godeal24 надає читачам нашого сайту ексклюзивні промокодом. З їх використанням і без того низькі ціни стають ще нижче. У розпродажу бере участь не тільки Windows 10, але і інші продукти Microsoft, а також популярне ПО різних розробників.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Кращі пропозиції на розпродажі Godeal24

Спецпропозиції з низькими цінами

Знижка 45% по промокодом SGO45

Windows 10 Home 32/64-bit CD-Key  – $ 8.97

Знижка 60% по промокодом SGO60

  Новинки на розпродажі

Розпродаж проводиться до тих пір, поки ключі є в наявності, а їх кількість строго обмежена. Godeal24 пропонує користувачам всеосяжну підтримку і надає різні способи оплати, в тому числі за допомогою PayPal і банківської карти. Ліцензійний ключ для активації продукту приходить на електронну пошту майже моментально – протягом декількох хвилин після оплати. При виникненні будь-яких питань, пов’язаних з оплатою або активацією продуктів, звертайтеся на електронну пошту service@godeal24.com або в живий чат на сайті Godeal24.com  – фахівці сервісу з радістю допоможуть вам.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.