Обіцяної підтримки Android-додатків в Windows 11 не буде ще довго

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Windows 11 не зможе запускати додатки для Android на момент запуску в жовтні цього року. Незважаючи на те, що програмна підтримка Android є однією з ключових функцій Windows 11, Microsoft не реалізує її до моменту випуску ОС і почне публічне тестування тільки через кілька місяців.

Генеральний менеджер Microsoft з маркетингу Аарон Вудман сказав, що в даний час компанія працює з Amazon і Intel над перенесенням додатків Android в Windows 11 і Microsoft Store. Він пообіцяв, що довгоочікувана функціональність дебютує в збірках Insider Preview в найближчі місяці. Джерело припускає, що додатки Android можна буде запускати в Windows 11 не раніше 2022 року.

На момент запуску операційна система буде включати обіцяну інтеграцію з Microsoft Teams, новий дизайн з переробленим меню «Пуск», поліпшену багатозадачність і значно перероблений магазин додатків.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Windows 11 запропонує більш високу продуктивність і підтримку цифрового пера, сенсорного введення і голосового введення. Платформа надасть нові можливості розробникам і творцям контенту. Windows 11 також повинна стати кращою операційною системою Microsoft для геймерів. Він розкриє весь потенціал ПК з такими технологіями, як DirectX12 Ultimate, DirectStorage і Auto HDR.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.