WhatsApp вкрав фірмову фішку Apple iMessage

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ
В останній бета-версії месенджера WhatsApp виявили нову функцію для взаємодії з повідомленнями, яка вже кілька років використовується в фірмовому мессенджері від Apple – iMessage. Про це повідомляє профільний ресурс WABetaInfo, співробітники якого регулярно досліджують нові бета-збірки месенджера.

Йдеться про функції, яка дозволяє залишати реакції на будь-якому повідомленні в чаті. У iMessage це реалізовано так: користувач просто утримує палець на будь-якому повідомленні – як вхідний, так і відправленому – і бачить спливаючу хмарку з шістьма різними реакціями. Зазвичай користувачам Apple-девайсів доступні реакції сердечка, лайка, дізлайка, сміху, вигуки і питання. 

iMessage
На жаль, поточна бета-збірка WhatsApp не містить візуальних іконок майбутніх реакцій, тому ми поки не знаємо, скільки їх буде і як вони будуть виглядати. Однак розробники виявили в коді програми спеціальне сповіщення. Воно повинно з’являтися в чаті у користувача, який не оновив WhatsApp до останньої версії, що підтримує реакції. 

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

WhatsApp
Відповідно до джерела, реакції з’являться приблизно в один час як на Android, так і на iOS – а може бути, навіть в настільних версіях месенджера. До речі, раніше ми розповіли, що WhatsApp нарешті зважився створити версію програми для iPad . Крім того, цей месенджер останнім часом став основною платформою для декількох шахрайських схем – ми розповіли , як їх розпізнати. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.