WhatsApp в браузері став таким же крутим, як на смартфонах

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Розробники оновили веб-версію WhatsApp. У браузерному варіанті месенджера з’явилися можливості, які були приблизно п’ять років тому реалізовані в мобільних додатках.

У веб-версії WhatsApp з номером 2.2130.9 з’явився повноцінний графічний редактор, який дозволяє редагувати фотографії перед відправкою. Також змінився інтерфейс відправки знімків – він став набагато зручнішим.

При виборі декількох фотографій вони групуються в альбом, відображаються їх мініатюри і текстове поле, в яке можна додати повідомлення.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Можливості редагування фотографій в інтернеті стали майже такими ж, як в мобільних додатках WhatsApp на Android і iOS. Можна повернути знімок, кадрувати його, додати до нього текст, стікер, емодзі або малюнок. Можна скасувати останню дію або повернути його. При додаванні тексту можливий вибір шрифту і розміру.

Це досить корисні нововведення. Тепер при відправці фотографій або скріншотів через WhatsApp з комп’ютера немає необхідності відкривати окрему програму для редагування зображення – це можна робити прямо в браузері.

Як повідомляється в блозі WhatsApp, незабаром аналогічні можливості будуть додані в десктопні версії месенджера – перш за все для Windows, а потім на macOS.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.