Microsoft офіційно підтвердила вихід ще однієї версії Windows 11

Про вихід цієї версії офіційно повідомили представники компанії.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Як стало відомо, під час сесії питань і відповідей (Ask me Anything, AMD) представники компанії підтвердили, що в майбутньому Microsoft випустить версію Windows 11 з тривалою підтримкою (вона складе п’ять років).

Однак очікується, що повноцінна версія Windows 11 стане доступною вкінці жовтня цього року. Водночас очікується і реліз версії Windows 10 з тривалою підтримкою на базі останнього оновлення під назвою 21H2. У цьому випадку Windows 11 з п’ятирічною підтримкою може вийти не раніше кінця 2024 року.

Нагадаємо, раніше видання “Коментарі” повідомляло про те, що користувачі, які встановили на свої комп’ютери тестову збірку Windows 1, скаржаться на зникнення кількох зручних і вже звичних функцій. Так, наприклад, в новій операційній системі розробники прибрали можливість закріплення на панелі задач потрібного додатка, а також виклик контекстного меню шляхом натискання правою кнопкою мишки на вказаній панелі. Детальніше про це читайте в нашій статті.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Також портал “Коментарі” інформував про те, що компанія Microsoft випустила чергове оновлення для своїх операційних систем Windows. Воно вже стало доступне для завантаження та установки. У ньому розробники виправили понад сотню серйозних вразливостей. Зазначається, що 13 з них є критичними. Також була підвищена безпека основних операцій системи. Подробиці — в нашій статті.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.