Нова версія Chrome стала швидша і краще захищена від крадіжки даних

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Google випустила нову версію фірмового браузера. Змінам в Chrome 92 піддався не тільки інтерфейс: додаток обзавелося поліпшеною функцією виявлення фішингових атак, і як запевняють розробників, додало в продуктивності.

У Chrome 92 був спрощений доступ до актуальних системним дозволами, які діють для конкретного сайту. Для відкриття відповідного меню налаштувань досить натиснути на піктограму замка, розташовану поруч з адресою ресурсу. Подібне рішення буде доступно не тільки в деськтопной, але і в мобільній версії браузера.

Крім того, користувачі отримали можливість швидкого доступу до ключових функцій програми за допомогою введення тексту в пошуковий рядок. Наприклад, у відповідь на запит «Очистити файли cookie» браузер запропонує швидкий запуск відповідної функції з розділу налаштувань.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Ще одне нововведення – поліпшення функції захисту від онлайн-фішингу. За запевненням Google, відповідна технологія стала працювати набагато швидше, споживаючи значно менше апаратних ресурсів ПК завдяки переходу на нові алгоритми. Збільшити швидкодію Chrome покликаний і апгрейд JavaScript до версії 9.2.

У числі косметичних змін, які торкнулися нову версію браузера, компанія відзначає появу спеціальної «інтелектуальної» кнопки на Android, що пропонує доступ до найбільш затребуваних функцій в один дотик. Розробники також спростили інтерфейс меню дозволів на доступ до мікрофона і камері пристрою при відкритті спливаючих вікон.

Стабільна версія Chrome 92 буде доступна для скачування на всіх підтримуваних платформах найближчим часом.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.