Microsoft представила хмарну версію Windows по підписці

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Microsoft провела конференцію Inspire 2021, на якій було представлено кілька нових продуктів, в тому числі Windows 365. Це хмарна служба, яка надає організаціям будь-якого розміру можливість по-новому використовувати Windows 10 або Windows 11 – з її допомогою можна буде запускати Windows на пристроях з різними операційними системами, в тому числі Linux, Android, iOS і iPadOS. 

Windows 365 переносить операційну систему в хмару Microsoft Cloud, дозволяючи використовувати додатки, дані або настройки Windows з будь-якого пристрою. Новий сервіс зберігає інформацію в хмарі, а не на пристрої, забезпечуючи безпечну і продуктивну роботу. Windows 365 створює нову гібридну категорію персональних обчислень під назвою Cloud PC, яка використовує як міць хмари, так і можливості пристрою для забезпечення повної персоналізованої роботи з Windows. 

Windows 365 допоможе роботодавцям вирішувати проблеми, з якими вони зіткнулися задовго до пандемії:

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ
  • Працівники зможуть отримати більшу гнучкість і можливість працювати з різних місць, не турбуючись про безпеку даних організації. 
  • Сезонні співробітники не будуть стикатися з логістичними проблемами, пов’язаними з отриманням нового обладнання або захистом особистих пристроїв, що дозволяє організації більш ефективно і безпечно масштабироваться. 
  • Компанії можуть забезпечити спеціалізованих працівників, зайнятих в творчих, аналітичних, інженерних або наукових областях, більшою обчислювальною потужністю і безпечним доступом до важливих додатків, які їм необхідні. 

Завдяки об’єднанню можливостей операційної системи Windows і хмарних технологій, Windows 365 має переваги за трьома ключовими напрямками:

  • Завдяки миттєвої завантаження на персональний Cloud PC користувачі можуть переносити всі свої додатки, інструменти, дані та настройки з хмари на будь-який пристрій. Windows 365 забезпечує роботу з ПК в хмарі. Хмара забезпечує універсальні обчислювальні потужності і зберігання даних, дозволяючи збільшувати або зменшувати масштаб залежно від потреб. Вибираючи Windows 10 або Windows 11, організації можуть вибрати відповідний для них Cloud PC і платити за кожного користувача в місяць. 
  • За допомогою Cloud PC користувачі можуть входити в систему і продовжувати роботу на різних пристроях. Для ІТ-відділу Windows 365 спрощує розгортання, оновлення та управління системами – на відміну від інших рішень, Windows 365 не вимагає віртуалізації. Завдяки Windows 365, оптимізованої для кінцевих точок, ІТ-фахівці можуть набувати, розгортати і керувати Сloud PC для своєї організації так само, як вони управляють фізичними ПК за допомогою Microsoft Endpoint Manager.
  • Інформація захищена і зберігається в хмарі, а не на пристрої. Постійно оновлюючись і спираючись на можливості і принципи безпеки Microsoft, Windows 365 спрощує захист і рекомендує оптимальні параметри захисту для конкретної середовища. 

Windows 365 стане загальнодоступною для підприємств усіх розмірів з 2 серпня 2021 року.

Інші анонси з конференції Microsoft Inspire 2021

Microsoft Cloud for Sustainability

Нове хмарне рішення, яке допоможе бізнесу досягати своїх цілей зі скорочення викидів вуглецю і сталого розвитку. Воно дозволить компаніям комплексно оцінювати свій екологічний слід, формувати звітність, щоб на основі цієї інформації скорочувати використання ресурсів і знижувати свій негативний вплив на навколишнє середовище. Попередня версія буде доступна пізніше в цьому році.

Безпечний доступ до даних Dynamics 365 в Teams

Тепер всі користувачі Microsoft Teams отримають доступ до даних Dynamics 365 без додаткової плати. Ця інтеграція дозволить усунути перешкоди на шляху до продуктивності замовників, а також роз’єднаність спільної роботи і бізнес-процесів. Безкоштовний доступ до даних також створює додаткову гнучкість для організацій щодо оптимізації витрат на використання Dynamics 365. З метою кібербезпеки можна буде управляти доступом, надаючи його тільки тим користувачам, кому він необхідний. 

Комерційний маркетплейс

Microsoft знизила комісію до 3% за кожне транзакційні додаток, опубліковане в комерційних маркетплейсах, включаючи цифрові вітрини Azure Marketplace і Microsoft AppSource, що значно нижче галузевого стандарту в 20%. Це означає підвищення маржинальність для партнерів, що публікують пропозиції на торгових майданчиках, і спрощення структури зборів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.