WhatsApp додав важливе попередження в чат. Навіщо це потрібно?

WhatsApp продовжує працювати над новими функціями, і зокрема – над самознищується повідомленнями. Тепер месенджер впровадив нове попередження в кожен сумісний чат. Про це повідомляє WABetaInfo.

Мова йде про спеціальний банер в «шапці» чату. Тепер, після створення самознищується чату вгорі буде попередження:

«Ви використовуєте режим самознищення для всіх нових чатів. Повідомлення в цьому чаті будуть знищені через 7 днів після їх відправлення. Натисніть, щоб дізнатися більше »
Джерело повідомляє, що попередження буде відображатися у всіх учасників діалогу – як у того, хто включив самознищення повідомлень, так і у його співрозмовника. 

WhatsApp все так же не дозволяє вибрати таймер самознищення повідомлень на свій розсуд. На вибір пропонується тільки два варіанти – добу або 7 днів. Для порівняння: Telegram в секретних чатах дає можливість вибору з двадцяти варіантів: від 1 до 15 секунд, 30 секунд, 1 хвилина, 1 годину, 1 день, 1 тиждень. А Signal дозволяє виставити абсолютно будь-який час за допомогою двох перемикачів. 

Крім того, WhatsApp все ще не сповіщає про скріншотах, створених в зникаючих чатах – такий запобіжний засіб не була б зайвою. Telegram, в свою чергу, надсилає до секретні чати повідомлення про скріншотах – таким чином, співрозмовник дізнається, що розмова може бути скомпрометований. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.