Програми

Корпорація Microsoft наприкінці червня представить нову Windows

Share

Корпорація Microsoft планує докладно розповісти про «нове покоління Windows» на заході наприкінці цього місяця.

Софтверний гігант зробив розсилання запрошень для представників ЗМІ на захід, що відбудеться 24 червня. У ньому братимуть участь генеральний директор Microsoft Сатья Наделла, і головний директор по продуктах Панос Панай.

Анонс з’явився за тиждень після того, як Наделла розповів, що тестує операційну систему наступного покоління вже кілька місяців.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Очікується, що Microsoft докладно розповість про значні зміни в Windows, які, ймовірно, охоплять ряд візуальних поліпшень. На це натякає й оновлений логотип Windows, який можна побачити на запрошенні.

Спочатку ПЗ поширять серед інсайдерів Windows, які підпишуться на тестування нових продуктів після презентації. Офіційний вихід запланований на осінь.

Остання операційна система від компанії, Windows 10, була випущена майже 6 років тому — влітку 2015 року. Протягом першого року після виходу системи користувачі мали змогу безплатно оновитися до Windows 10.

Попередня версія ОС — Windows 8 — була остаточно випущена для широкого загалу трьома роками раніше — в жовтні 2012 року.

Нагадаємо, що Microsoft із 15 червня 2022 року припинить підтримку свого браузера Internet Explorer — однієї з найперших програм для перегляду вебсторінок, створеної ще в 1995 році. Після цього стандартним браузером для Windows стане Microsoft Edge.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Митник Михайло

За 33 роки встиг зібрати невелику колекцію гаджетів Apple, обзавестися кількома лімітованими консолями. На "iTechua" ділюся виключно найкращими пропозиціями на придатні девайси, якими користуюся сам.

Опублікував
Митник Михайло
  • Останні записи

    Як зрозуміти, що смартфон скоро зламається: топ-3 ознаки

    Всі користувачі повинні знати про ознаки поломки мобільного телефону, що наближається. Без цієї життєво важливої…

    03.05.2024

    Xiaomi та Google терміново оновлюють програмне забезпечення через проблеми у смартфонах

    ІБ-компанія Oversecured виявила проблеми в Android -додатках від Xiaomi та Google Android Open Source Project (AOSP), що впливають на користувачів по…

    03.05.2024

    Названо моделі Google Pixel, які не отримають оновлення до Android 15

    Стало відомо, коли може початися розповсюдження Android 15 на пристрої Google Pixel і які моделі…

    03.05.2024

    Названо найкращі смартфони за співвідношенням ціни та якості за версією AnTuTu

    Фахівці бенчмарку поділилися своїм баченням найзбалансованіших смартфонів одразу у чотирьох категоріях, починаючи від бюджетників та…

    03.05.2024

    Apple зменшить ще одну деталь iPhone 16

    Якщо вірити представленим знімкам, компанія змінила систему бездротової зарядки. Про це пише портал 9To5Mac, посилаючись…

    03.05.2024

    Виробництво OLED-панелей для iPad Pro призведе до змін iPhone 16

    Перехід на OLED в iPad - це те, над чим уже багато років працюють. Незважаючи…

    03.05.2024