Одночасно з Windows 10, Microsoft оновила Windows 7 і Windows 8.1

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Microsoft випустила вчора традиційне щомісячне «оновлення вівторками» (Patch Tuesday) для операційної системи Windows.

Накопичувальні поновлення стали доступні для всіх підтримуваних нині версій – Windows 10 2004, 20H2 і 21H на ПК простих користувачів. Також ще підтримуються деякі більш ранні версії Windows 10 корпоративних і освітніх видань, а також з довгостроковою підтримкою LTSC (Long-Term Servicing Channel).

Серед основних змін – покращення безпеки при використанні пристроїв введення, включаючи мишу, клавіатуру або стилус, поліпшення для підтвердження імені користувача та пароля, зберігання і управління файлами, і так далі.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Цікаво, що не забула Microsoft і про старіші ОС – Windows 7 і Windows 8.1. Апдейт включає оновлення безпеки в різних областях системи, включаючи й хмарну інфраструктуру Windows.

Microsoft припинила підтримку операційної системи Windows 7 14 грудня 2020 року. Втім, для корпоративних користувачів Microsoft пропонує платну продовжену підтримку Windows 7. Вони можуть отримувати оновлення безпеки в рамках програми Windows 7 ESU (Extended Security Updates, розширені оновлення безпеки) до січня 2023 року. У 2021 році ціна цього сервісу зросла до 50 доларів за кожен комп’ютер, а в 2022 році підвищиться до 100 доларів за кожен комп’ютер.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.