Intel назвала головна перевага Windows перед macOS

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Intel, схоже, сильно образилася на Apple, яка почала використовувати в комп’ютерах ARM-чіпи власної розробки. Щоб довести неправильність такого рішення, компанія порівняла комп’ютери на Windows і macOS і назвала головну перевагу перших.

Intel

За запевненням Intel, комп’ютери на Windows кращі для ігор, ніж 100% всіх ноутбуків Apple. У компанії відзначають, що більше половини всіх найпопулярніших сучасних ігор просто не доступні на macOS, згадуючи такі тайтли, як APEX Legends, Call of Duty Warzone, Cyberpunk 2077, GTA V, Overwatch, PUBG і багато інших.

Крім того, Intel навіть порівняла продуктивність в деяких іграх на 16-дюймовому MacBook Pro і невідомому ноутбуці на Windows. Правда, в першому випадку мова йде про збірку на Core i9-9980HK з торішньої відкритий AMD Radeon Pro 5600M, що не заточеною під гри, а в якості опонента був узятий лептоп на новеньких Core i5-11400H і NVIDIA GeForce RTX 3060. Забавно, що у багатьох іграх розрив не такий вже й значний.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Intel

Неясно, чому Intel не взяла для порівняння більш сучасний MacBook з процесором M1. Замість цього компанія заявляє, що її процесор 11-го покоління краще, ніж чіп 9-го покоління, що цілком очікувано. Хоча в цьому конкретному випадку продуктивність в іграх більше залежить від відеокарти, до якої Intel не має ніякого відношення.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.