Оновлення Microsoft Edge зламало одну з базових функцій браузера

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Microsoft днями випустила велике оновлення фірмового браузера Edge 91. Однак це оновлення виявилося проблемним. 

Як повідомлялося раніше, в Edge 91 з’явилося нав’язливе пропозицію оновити настройки браузера і перейти на Microsoft Bring в якості пошукової системи за умовчанням.

Тепер виявилася нова напасть – в оновленому Microsoft Edge 91 перестала працювати функція відкриття певних вкладок при запуску браузера. 

Як і Google Chrome, фірмовий браузер Microsoft дозволяє налаштувати автоматичне відкриття при запуску певної сторінки або сторінок. Однак Edge 91 при запуску замість заданих сторінок відкриває сторінку «нової вкладки». 

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ
Оновлення Microsoft Edge зламало одну з базових функцій браузера.  Дає збої відкриття вкладок при запуску, і не тільки

Ще один збій – при відкритті зовнішньої посилання з іншої програми або ярлика на робочому столі, в Edge відкривається порожня сторінка. У деяких користувачів після поновлення пропала кнопка «+» для відкриття нової вкладки. 

Проблеми були відсутні в Edge 90.0.818.66, і «відкотити» оновлення вже неможливо. Однак перераховані збої виникають в Microsoft Edge 91, коли для групової політики «Управління пошуковими системами» встановлено значення «Включено». Якщо вручну переключитися на «Не налаштоване» або «Відключено», браузер зазвичай відкриває вказану статтю.

Сама Microsoft поки не визнала проблем, на які скаржаться користувачі, які встановили оновлення. Відповідно, поки не ясно, коли Microsoft випустить виправлення.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.