Для Windows 10 виходить велике оновлення, яке виправить десятки помилок

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Травневе оновлення для Windows 10 принесло не так багато змін, як припускали користувачі. Розробники трохи поліпшили інтерфейс, як би подоготавлівая власників ОС до більшого оновленню Sun Valley. Коли саме вийде велике оновлення, поки що сказати складно, але Microsoft не сидять склавши руки.

Як виявилося, поспішати з установкою травневого апдейта поки що не варто. Як виявилося, після поновлення користувачі зіткнулися з великою кількістю багів і нових помилок. Наприклад, власники ОС не можуть видалити деякі ярлики з робочого столу, а також відчувають проблеми при роботі з Windows 10 на сенсорних екранах. Також користувачі зіткнулися з падінням продуктивності в іграх. 

Практика в стилі “одне лікуємо, а інше калічимо”, в цілому, властива Microsoft, тому це ні для кого не стало відкриттям. Microsoft вже готує пакет виправлень, який отримає номер KB5003214, поки що ця збірка недоступна для всіх користувачів і поки призначається для інсайдерів. Офіційний реліз пакету оновлень повинен відбутися вже в червні.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.