Microsoft випустила Windows 10 May 2021 Update. Повний список змін

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Не можна не помітити, що десята «вінда» завжди була платною, обходячись в $ 200 доларів за базову найдоступнішу і найбільш дешеву за ціною модифікацію. Будь-яка людина, який її собі встановить, так чи інакше залишиться задоволений даною платформою, тому що їй під силу приємно порадувати користувачів цілої безліччю особливостей, однак тих грошей, які за неї просять, вона виразно абсолютно точно не варто, тому що занадто вже часто в її роботі виникають різного роду неполадки, які не кращим чином позначаються на призначеному для користувача досвід. 

У нинішньому році для Windows 10 вирішили випустити два великих апдейта, і один з таких, перший, доступний для установки всім бажаючим починаючи з сьогоднішнього дня.

Відбувся реліз оновлення під назвою Windows 10 May 2021 Update, має який порядковий номер 21H1 (номер зборки 19043.928). Новітнє програмне забезпечення, нехай воно і відноситься до числа великих апдейтів, містить в собі не надто багато нововведень, тому його установку можна сміливо пропускати. 

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо все ж хочеться використовувати найновіше, саме безпечне і найстабільніше (в теорії) програмне забезпечення, можна сміливо встановлювати апдейт. Це можна зробити через «Центр оновлення Windows» в додатку «Параметри», або з використанням такої утиліти, як Media Creation Tool. Хоча установка апдейта також можлива через «Помічник з оновлення до Windows 10». Системні вимоги в порівнянні з попередніми збірками десятої «вінди» ніяк не змінилися, тому в цьому плані ніяких обмежень немає.

Нова операційна система приносить разом з собою підтримку декількох камер Windows Hello, поліпшену продуктивність Application Guard в Захиснику Windows, ряд нововведень у плані безпеки, підвищення стабільності, збільшення швидкості роботи завдяки оптимізації алгоритмів обробки даних, а також поліпшену політику GPSVC, за рахунок якої всі інструменти , пов’язані з віддаленою роботою з іншими пристроями, функціонують відчутно швидше і стабільніше. 

За словами Microsoft, всі великі й по-справжньому важливі нововведення, включаючи оновлений інтерфейс, вона приберегла для поновлення 21H2, вийде яке вже восени цього року. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.