5 секретних функцій Viber, які стануть для вас корисними

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У мессенджері Viber існую можливості, про які багато користувачів не здогадуються. Популярний месенджер Viber, який припав до душі багатьом українцям, таїть в собі багато прихованих функцій, якими не користуються клієнти месенджера, з простої причини – вони не здогадуються, що месенджер можна так використовувати. Про п’ять прихованих функцій в Viber розповіли в офіційному блозі.

Непомітно прочитати повідомлення. Ця функція дасть можливість читати повідомлення в месенджері непомітно для інших користувачів. Ви можете налаштувати функцію за допомогою меню “Налаштування” – “Конфіденційність” – “Переглянуто” – відключити. Після цього ви можете сміливо читати повідомлення, інші користувачі не побачать фіолетові галочки, і не чекатимуть від вас негайної відповіді.

Відключити параметр “В мережі”. Щоб інші користувачі не змогли дізнатися, коли ви відкриваєте і закриваєте додаток, можна також в “настройках” відключити параметр “В мережі” і ваш значок ніколи не “засвітиться”, поки ви самі не повернете колишні налаштування.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Не показувати своє фото. Шахрайство процвітає в інтернет-просторі. Тому користувачам, які не перебувають у вашій “книзі контактів”, іншими словами незнайомі з вами, нема чого бачити ваше фото, які можна використовувати в злочинних цілях.

Налаштувати опцію можна за допомогою меню “Налаштування” – “Конфіденційність” – “Показувати моє фото” – відключити. Тепер ваше фото зможуть бачити тільки ті користувачі, які знаходяться в списку ваших контактів.

Резервне копіювання даних. Як відомо, Viber неможливо підключити без втрати листування. У разі втрати або поломки телефону, важлива інформація, яка перебувала в месенджері може бути втрачена. Саме тому розробники радять створювати резервні копії щодня. Відкрийте в меню програми “Налаштування” – “Аккаунт” – “Створення резервної копії”, далі виберіть щоденне створення копій.

Власні стікери в Viber. Ще одна опція, яка допоможе висловлювати свої емоції і дає можливість розвивати свій творчий потенціал. Опції працюють на Android.

Зайдіть в меню “Створити стікери”, вставляйте свої фото або улюблені зображення з галереї, додавайте текст, прикраси і вирізуйте потрібні фрагменти … Творіть, поки не створите свій унікальний стікер.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.