У Microsoft екстрено випустили апдейт для Windows 10, що виправляє помилки попереднього оновлення

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У Microsoft відреагували на скарги користувачів, які зіткнулися з проблемами після установки оновлення для операційної системи Windows 10. Програмісти екстрено випустили апдейт, що виправляє помилки і нормалізує продуктивність ігор.

У компанії Microsoft проінформували про те, що фахівці вжили всіх необхідних заходів, щоб виправити помилки, які виникли після установок патчів KB5001330 і KB5000842. Вони з’явилися з березні в рамках щомісячної програми поліпшення ОС, але, як неодноразово траплялося, оптимізація привела до нових збоїв. На цей раз проблеми почали відчувати любителі комп’ютерних ігор.

Вони поскаржилися на нестабільну частоту кадрів, порушення роботи гарнітур Windows Mixed Reality і збої при запуску ряду корпоративних програм, а у деяких неодноразово виникало “синій екран смерті”. При цьому наголошується, більшість користувачів були змушені встановити пакети драйверів, оскільки вони йшли, як обов’язкові. У Microsoft уважно вивчили скарги і провели дослідження, з’ясувавши, з якої причини виникали збої.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Це дозволило створити системну латочку для їх усунення. Мова йде не про чергове виправляти апдейте, а про поправки на сервері. Викачувати файли не буде потрібно, в Windows 10 просто відключиться неправильно працює шматок коду.

Деякі користувачі вже розповіли про ефективність вжитих заходів. Протягом декількох днів виправлення стане доступним для всіх.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.