Як знайти закриту вкладку в Chrome? Тепер браузер вміє і це

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У браузері Google Chrome з’явиться можливість швидко відновлювати закриті вкладки. Причому можна знайти сторінку, яку ви відкривали досить давно.

Функцію виявили в новій збірці Chrome Canary – спеціальної версії браузера, доступною тільки розробникам. У додатку з’явиться нова кнопка, після натискання на яку випаде діалогове вікно з закритими недавно вкладками. Тут можна буде вибрати певну сторінку для повторного відкриття.

Також в меню можна ввести запит, якщо ви не пам’ятаєте, що саме за сторінка вам потрібна. Наприклад, читали текст про чемпіонат Європи з футболу в 2004 році, випадково закрили і не пам’ятаєте, на якому сайті це було. Вводите ключове слово – браузер покаже останні закриті сторінки, на яких зустрічається це слово.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Взагалі і функція відкриття недавно закритих вкладок, і можливість пошуку по історії є в актуальних версіях Chrome. Але для першого потрібно здійснювати кілька кліків або запам’ятовувати команду Ctrl (  ) + Shift + T, для другого – лізти в налаштування. Тим більше на планшетах, де тупо немає клавіш, набагато простіше натиснути на швидку кнопку в браузері і отримати всі свої старі вкладки назад.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.