Показали концепт сучасного провідника Windows 10 (ФОТО)

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Один з користувачів сайту Reddit представив власну концепцію оновленого додатка «Провідник» для Windows 10. Ідея вже привернула увагу спільноти і отримала величезну кількість позитивних відгуків звичайних користувачів.

File Explorer

Оновлений «Провідник» відрізняється простотою і зручністю. Користувачеві доступні закріплені за замовчуванням елементи, а також швидкий доступ до дисків і недавнім файлів. Концепція заснована на нових системних значках з можливістю використання тегів, що дозволяє розрізняти файли і папки, як це відбувається в macOS.

File Explorer

Виберіть «Провідника» явно перекочували з браузера Microsoft Edge і виглядають сучасно і зручно. Кількість команд у стрічці зведено до мінімуму – тільки необхідні. На бічній панелі розмістилися вкладені папки, а зверху знаходяться вкладки, як в браузері, що дозволяє користувачам Windows 10 швидко між ними перемикатися, спрощуючи навігацію всередині системи. Користувачі Reddit оцінили нову концепцію по достоїнству, обсипаючи похвалами автора з ніком Alur2020.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

File Explorer

Нагадаємо, що вже в 2021 році Microsoft випустить редизайн Windows 10, відомий як Sun Valley . Він повинен наблизити операційну систему до сучасних тенденцій, але точних термінів його появи поки немає.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.