Нове оновлення Windows 10 призводить до збоїв і «синього екрану смерті»

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ
Компанія Microsoft на цьому тижні випустила нове щомісячне «оновлення по вівторках» (Patch Tuesday) для операційної системи Windows 10. Судячи з відгуків, воно принесло велику кількість проблем.

Деякі користувачі Windows 10 стикаються з серйозними проблемами після випуску недавнього оновлення «KB5001330», при цьому надходять навіть повідомлення про те, що саме оновлення не може бути встановлено на деяких комп’ютерах.

Видання Windows Latest повідомляє, що в різних повідомленнях на її власному форумі і в соціальних мережах йдеться, що це зростаюча проблема, і багато користувачів взагалі не можуть встановити оновлення.

Коментарі з проблеми також доступні в Центрі відгуків учасників програми попередньої оцінки Windows, де один користувач заявив: «Я отримую постійний збій при установці KP5001330 з кодом помилки 0x800f0984. У інших користувачів збоять гри – відео відтворюється з запинки, значно падає частота кадрів в секунду або навіть відбуваються фатальні збої.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Також є скарги на збої авторизації і «втрату» файлів користувача через збій з тимчасовим профілем. У деяких користувачів справа доходить до «Синього екрану смерті» і відмови системи завантажуватися.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.