Google Chrome отримав нову мультимедійну функцію

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У тестовій збірці Google Chrome з’явилася оригінальна опція для завсідників YouTube. З її допомогою користувачі можуть управляти відтворенням роликів, не відволікаючись від інших занять, навіть якщо сайт відеохостингу відкритий в сусідній вкладці.

Фішкою нової тестової збірки Google Chrome Canary став вбудований інструмент для управління відтворенням онлайн-відео. Його компактний інтерфейс дозволяє швидко запустити, призупинити або переключити ролик, а також перемотати його вперед або назад. Зробити це можна навіть в сусідній вкладці, якщо відеоряд відтворюється на тлі. Така функція особливо зручна для прослуховування музичних кліпів або подкастів під час веб-серфінгу або роботи в браузері.

За даними джерела, зараз нова опція працює з сервісом YouTube, але в подальшому список підтримуваних сайтів імовірно буде розширено. Поява нової можливості в складі стабільної збірки браузера очікується вже найближчим часом. Раніше Google також «прокачала» механізм роботи з групами вкладок, які більше не зникають при закритті браузера.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.