Apple готується до запуску macOS 12 та iOS 15

Закордонні ЗМІ повідомляють, що нещодавно компанія Apple оновила програмний код WebKit. Інсайдери проаналізували зміни, внаслідок чого виявили, що американський технологічний гігант готується до запуску мобільних та комп’ютерних операційних систем нового покоління. Якщо спиратися на досвід компанії Apple минулих років, то презентація iOS 15 може відбутися під час конференції Worldwide Developers, яка відбудеться в червні 2021 року. Глобальна версія операційної системи дебютує дещо пізніше.

Ще на початку року інсайдери оприлюднили список смартфонів, які будуть підтримувати операційну систему iOS 15. В ньому не знайшлося місця для моделей iPhone 6 та його Plus-версії. Оригінальний iPhone SE також не отримає програмне забезпечення нового покоління. Слід нагадати, що ці смартфони обладнані центральними процесорами Apple A9. Що стосується iPhone 7 та більш нових моделей, то вони оновляться до iOS 15.

Наразі в інсайдерів не має інформації стосовно операційної системи macOS 12. Поки не зрозуміло, коли відбудеться презентація програмного забезпечення та які пристрої будуть його підтримувати.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.