Велике оновлення Windows 10 стало ще ближче до релізу

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Microsoft оголосила, що оновлення Windows 10 версії 21H1 тепер доступно для підприємств, які можуть почати тестування і перевірку функцій. По суті, це означає, що компанії можуть випробувати оновлення, щоб бути повністю готовими на момент початку його поширення.

Як говориться в офіційній заяві, Windows 10 версії 21H1 є накопичувальним оновленням попередньої версії 20H2. Більш того, версії 2004, 20H2 і 21H1 використовує загальну базову операційну систему з ідентичним набором системних файлів.

Згідно з документацією Microsoft, старий браузер Edge видаляється, але навіть це не зовсім так. Edge Legacy буде видалений з версій 20H2 і 2004 в оновленні April Patch Tuesday, тому Windows 10 версії 21H1 практично не видаляє Edge Legacy, а є першою версією, яка поставляється без нього.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Що стосується того, що насправді знаходиться в оновленні, то нововведень небагато. Підтримка декількох камер Windows Hello тепер дозволяє вибрати зовнішню камеру за умовчанням, є поліпшення Application Guard в Захиснику Windows і поліпшення інструментарію управління Windows.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.