Microsoft випустила термінове оновлення Windows 10

Позачерговий апдейт виправляє проблему з «Синім екраном смерті» при спробі роздрукувати документи

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Microsoft випустила позачергове, незаплановане оновлення операційної системи Windows 10. 

Воно виправляє проблему, яка з’явилася в результаті березневого «оновлення по вівторках» Patch Tuesday для операційної системи Windows 10. Автоматичне оновлення безпеки Windows 10 KB5000802 для деяких користувачів завантажується і встановлюється саме по собі, не питаючи додаткового дозволу. І, встановившись автоматично, доводить ПК до «Синього екрану смерті » при спробі роздрукувати документи на принтерах Kyocera, Ricoh, Zebra і деяких інших брендів. 

У вихідні Microsoft випустила інструкцію , в якій пояснила, як обійти «синій екран смерті» при друку документів. Однак це рішення не було простим і виправляє корінь проблеми.

Тепер для Windows 10 версій 20H2 (жовтневе оновлення 2020) і 2004 (травневе оновлення 2020) через Windows Update (служба Windows Update) доступний апдейт KB5001567, який повинен виправити всі проблеми з принтерами, що з’явилися в результаті KB5000802. Крім проблем з принтерами, у деяких користувачів спостерігалися неполадки з програмними рішеннями друку в LibreOffice, Notepad і навіть з функцією «Друк в PDF». 

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.