Microsoft має намір випустити наступне покоління Windows

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Панос Панай, що є директором по продуктах Microsoft, розповів, що незабаром компанія має намір випустити «наступне покоління Windows». Судячи з усього, платформу очікують масштабні зміни.

«Windows є важливою платформою, що з’єднує людей і допомагає їм працювати продуктивно» , – повідомив топ-менеджер Microsoft. Він також додав, що на даний момент понад 1 млрд людей щодня користується платформою для роботи, навчання і творчості. «Ми спостерігаємо за тим, куди технології приведуть нас, в порівнянні з тим, що відбувається на даний момент. Windows – ядро всього цього » , – заявив Панай.

Він повідомив про виникнення нових функцій і появі наступного покоління Windows. Директор по продуктам Microsoft не став розкривати подробиці, проте вже зараз розробники дуже натхнені тим, що відбувається в світі технологій. Найімовірніше, Windows незабаром очікують серйозні зміни.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Зараз компанія планує оновити Sun Valley для Windows 10. Його вихід заплановано в кінці поточного року. Також компанія запустить в 2021 році модульну ОС Windows 10X. Перші пристрої, де буде використана дана ОС, надійдуть у продаж вже навесні.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.