Власники iPad та iPhone задоволені: iOS 14.5 надає ще більше свободи

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Сьогодні компанія Apple анонсувала запуск beta-версій iOS 14.5 та відповідного програмного забезпечення для планшетів iPad. Оновлена операційна система здатна ідентифікувати до 5 нових мов при використанні Apple Pencil. Американський технологічний гігант виступає за те, щоб надати користувачам ще більше свободи. Наприклад, в iOS 14 нарешті з’явилася можливість змінювати основний браузер, електронну пошту.

Користувачі популярного сайту Reddit помітили, що в iOS 14.5 з’явилася функція зміни музичного плеєра. Це навіть можна зробити за допомогою голосового помічника Siri. Якщо ввімкнути пісню голосовою командою, то вона відкриється в тому додатку, який попередньо обрав користувач. Наприклад, раніше для прослуховування треків в Spotify необхідно було активувати відповідну функцію безпосередньо в налаштуваннях додатка.

Після оновлення операційної системи до beta-версії iOS 14.5, коли користувач захоче послухати пісню вперше, на екрані смартфона або планшета з’явиться перелік музичних додатків. Користувач самостійно обирає пріоритетний варіант, а система запам’ятає вибір. Користувачі підкреслюють, що незважаючи на закритість iOS, вони задоволені прагненням Apple надати більше свободи власникам iPhone та iPad.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.