Програми

Microsoft зробить браузер Edge ще більш дружелюбним

Share

Представники Microsoft пообіцяли, що найближчим часом планують внести в фірмовий браузер Edge відразу дві корисних зміни. Перше покликане зробити роботу додатка менш дратівливою, а друге націлене на користувачів з дітьми, які виходять в інтернет з батьківського комп’ютера.

В першу чергу компанія має намір змінити алгоритм роботи з’явилися ще в версії Edge 84 «тихих повідомлень». Представники Microsoft обіцяють, що користувачі отримають спрощений доступ до налаштувань цієї функції і дозволять швидко активувати спливаючі повідомлення для улюблених сайтів, деактивовані настройками за замовчуванням.

Крім того, розробники відзначили, що користувачі Edge будуть отримувати повідомлення в такому вигляді, що вони не будуть відволікати від роботи або перекривати будь-які ключові елементи інтерфейсу програми. Нововведення з’явиться в 88-й номерній збірці веб-оглядача.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Ще одну особливість оновленої версії браузера стане новий «дитячий» режим, для виходу з якого потрібно ввести PIN-код або пароль пристрою. Kids Mode ретельно контролює відкриваються дитиною сторінки і в разі виявлення небажаного контенту, блокує його.

При цьому батьки можуть самостійно додати або видалити сайти з безпечного списку. Основний же список ресурсів браузер визначає самостійно. За замовчуванням в тестовій функції доступні дві вікові групи: від 5 до 8 років, а також від 9 років і старше. Різниця між ними полягає в адаптивному інтерфейсі Edge – для молодшої вікової групи він виглядає спрощено.

Зараз тестування дитячого режиму проходить в деськтопній англомовній версії Edge на Windows і macOS, дата релізу модифікованої збірки для всіх користувачів стане відома пізніше.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Митник Михайло

За 33 роки встиг зібрати невелику колекцію гаджетів Apple, обзавестися кількома лімітованими консолями. На "iTechua" ділюся виключно найкращими пропозиціями на придатні девайси, якими користуюся сам.

Опублікував
Митник Михайло
  • Останні записи

    Камера iPhone 16 Pro отримає п’ять основних оновлень, включаючи 6-кратний телеоб’єктив

    Майбутній випуск висококласних флагманів Apple, iPhone 16 Pro і 16 Pro Max, викликає значний ажіотаж,…

    29.04.2024

    Meizu 21 Note з камерою на 50 Мп показали на живих фотографіях

    Незважаючи на заяву компанії Meizu про вихід з бізнесу смартфонів, в мережі з'явився ще один…

    29.04.2024

    “Київстар” змінює тарифи: які будуть оновлені

    Мобільний оператор "Київстар" анонсував зміни у 2-х своїх тарифах. Оновлення стосуються домашнього інтернету в рамках функції Суперсила.…

    29.04.2024

    HTC випустить новий смартфон на Snapdragon 7 Gen 3 (фото)

    Смартфони HTC давно перестали бути масовими, але зникати з ринку не збираються. У Geekbench засвітилася…

    29.04.2024

    iOS 18 стане найбільшим оновленням для iPhone

    За чутками, iOS 18 стане найбільшим оновленням для iPhone, в якому Apple інтегрує штучний інтелект…

    29.04.2024

    Розкрито нову інформацію про суперфлагман Samsung Galaxy S25 Ultra

    Інформацією про смартфон поділився мережевий аналітик під псевдонімом Sawyergalox. За словами інсайдера, південнокорейський техногігант вирішив…

    29.04.2024