У «Google Фото» з’явився потужний редактор відео

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Google анонсувала нові можливості в додатку «Google Фото». Частина з них вже реалізована. Повідомляється в офіційному блозі Google.

У «Google Фото» з’явився просунутий редактор відео, який дозволяє створювати якісні та ефектні відео навіть новачкам без використання складного і крутого ПЗ. Цей редактор може обрізати чи повернути відео, стабілізувати зображення, змінювати перспективу, накладати фільтри, а також регулювати яскравість, контрастність, насиченість та інші параметри. Всього в застосунку є більше трьох десятків різних інструментів і опцій.

Новий редактор відео вже з’явився у версії «Google Фото» для iOS, а на Android він стане доступний в найближчі тижні.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Володарям платної підписки Google One буде відкритий доступ до можливостей «Google Фото», які до цього були ексклюзивами для смартфонів Google Pixel.

До фотографій можна застосовувати «суперфільтри» – ефекти, які створюються за допомогою систем машинного навчання залежно від різних параметрів і особливостей фотографії. Також доступний фільтр «Небо» для обробки пейзажів. До портретних фотографій, знятих без ефекту розмиття на смартфонах, позбавлених датчиків глибини, можна застосовувати фільтри Portrait Blur і Portrait Light, які виділяють особу, додають регульований ефект освітлення і розмивають фонове зображення.

Ці нововведення з’являться в «Google Фото» на Android і iOS у передплатників Google One з дня на день.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.