Microsoft почала тестувати нову квітневу версію Windows 10

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Корпорація Microsoft почала проводити тестові випробування нової збірки 21313 Windows 10 Insider Preview для тестувальників на Dev Channel. Оновлення повинно вийти в квітні. 

Нова збірка Windows 10 отримала ряд додаткових функцією. Так, користувачі зможуть підбирати певні новини та необхідну інформацію для панелі завдань з урахуванням доданих мов і регіонів, передає XDA Developers.

Творці оновлення постаралися додати функції, корисні також українцям. Одна з них – можливість пошукача міняти “Е” на “Е” і видавати смайлики.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Зараз Microsoft проводить необхідне тестування із залученням програмістів з боку. У компанії обіцяють, що користувачі зможуть вивчити пакет оновлень вже 13 квітня.

Раніше Microsoft запропонувала 51 млрд доларів за покупку Pinterest. Функціонал Pinterest дозволяє користувачам завантажувати зображення, об’єднувати їх в тематичні колекції і ділитися результатами з іншими користувачами. З початку пандемії коронавируса ринкова вартість соціальної мережі зросла на 600%, але і Microsoft з успіхом подолали цей же проміжок часу, акції корпорації подорожчали на 80%. Зараз ринкову вартість Pinteres оцінюють в 51 млрд доларів, ЗМІ вважають, що цю суму Microsoft і запропонувала за покупку компанії.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.