Скріншоти Android 12 демонструють оновлений інтерфейс та нові функції

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Google працює над новою версією мобільної операційної системи Android, яка, ймовірно, буде випущена восени цього року, якщо компанія буде дотримуватися свого звичайного графіка. Перед офіційним випуском буде кілька бета-версій. Однак перед цим в мережу потрапили кілька скріншотів Android 12, які показують, що операційна система буде мати оновлений інтерфейс. Джерелом зображень є документ від Google, в якому резюмуються зміни в новій версії.

Компанія, схоже, подвоїла функції, пов’язані з конфіденційністю. Судячи з зображень, в правому верхньому кутку буде невеликий значок, який буде повідомляти, чи використовується камера або мікрофон. Натискання на цей значок покаже, яка програма і для чого використовує умовну камеру та мікрофон, і буде швидкий спосіб відключити доступ.

Схоже, що нові віджети також з’являться в Android 12. З’явився новий віджет розмов, в якому виділяються останні повідомлення, пропущені дзвінки, а також статуси активності. Розмір віджета невеликий, тому одночасно відображається тільки один елемент.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.