Найбільше оновлення Windows 10 2020 року вийшло для всіх

Компанія Microsoft дуже поступово поширювала найбільше минулорічне оновлення своєї операційної системи – травневий апдейт Windows 10 (версія 2004).

І тільки тепер, через 8 місяців після релізу Microsoft оголосила про те, що Windows 10 May 2020 Update, нарешті, готова до «широкого розгортання».

По суті, це означає, що Windows 10 версії 2004 не містить серйозних помилок для більшості конфігурацій і готова до установки на всі ПК.

Спочатку Microsoft надала Windows 10 May 2020 Update далеко не для всіх ПК. У цій версії виявився довгий список визнаних проблем і компанія блокувала поширення на системи з певними параметрами. Незважаючи на всі обмеження, користувачі стикалися з «Синіми екранами смерті» з різних причин, яка відмовляється працювати браузером Google Chrome і іншими подібними неприємностями.

Робота з усунення численних критичних збоїв велися багато місяців і лише в січні 2021 року було знято всі блокування і заборони по установці.

Статус «широкого поширення» також означає, що користувачі тепер можуть безпосередньо встановити Windows 10 May 2020 Update на більш ранню версію Windows 10, навіть якщо ПК має проблеми із сумісністю.

Тим часом Microsoft готується до запуску наступного великого оновлення – Windows 10 21H1. Реліз очікується в травні або червні.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.