Microsoft випустила Windows 11 з новими функціями і додатками

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Нехай поки що нову платформу ще й не представили офіційно, але зате від безлічі джерел вже відомо про те, якими особливостями і ключовими перевагами вона володіє. Так, зокрема, нова операційна система має цілу масу різних особливостей і переваг, які роблять її дуже вигідною настільки, наскільки це взагалі тільки може бути. 

При використанні Windows 11 користувачі можуть розраховувати на посилену систему захисту, на перероблені стандартні програми, на безліч нових функціональних можливостей, на абсолютно новий зовнішній вигляд і дизайн всієї платформи, а разом з тим, крім всього цього, на цілу масу різних інших особливостей.

Користувачам виявиться доступна функція швидкого створення резервних копій і не менш швидкого відновлення з таких, тому процес використання цієї ОС виявиться максимально приємним настільки, наскільки це взагалі тільки може бути. Даною операційній системі приписують також підтримку безшовних оновлень, тобто все апдейти на нову ОС будуть встановлюватися у фоновому режимі без будь-яких тимчасових затримок і перезавантажень.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

За наявними в даний час даними, операційна система Windows 11 має підтримку всіх існуючих зараз для десятої «вінди» додатків, в тому числі побудованих на базі архітектур UWP, PWA і Win32.

Все це дуже позитивно відбивається на цій операційній системі, роблячи її найкращою серед усіх, які компанія Microsoft коли-небудь випускала на ринок. Нехай поки що цю платформу ще й не представили громадськості, але вона вже вийшла для обмеженого кола осіб, які є співробітниками цієї корпорації. Всі вони в даний час займаються її активним тестуванням, прагнучи до того, щоб дана платформа виявилася як можна більш привабливою для простих користувачів. 
Презентація Windows 11 очікується вже в цьому 2021 році, і точно також в цьому ж самому році має статися реліз фінальної стабільної версії, встановити яку на свої персональні комп’ютери, планшети, моноблоки і інші пристрої зможуть всі бажаючі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.