Відтепер відомо, як виглядає оновлена панель завдань Windows 10 з розширеним функціоналом

Після місячної перерви компанія Microsoft повернулася до тестування нових функцій операційної системи Windows 10. У тестовій Windows 10 21H2 з номером збірки 21286 з’явилася нова панель завдань з розширеною функціональністю. Тематичний ресурс WindowsLatest опублікував скріншоти нововведення. Панель завдань тепер надає доступ до «динамічного контенту», якщо навести курсор на неї, можна відразу натиснути на посилання для відкриття сайту в браузері Microsoft Edge.

Користувач може приховати відображення погоди, використовувати маленький значок для доступу до стрічки новин, а також прибрати його зовсім. Microsoft збирається показувати в цьому розділі заголовки новин на популярні теми, таких як спорт, погода, розваги, політика, і так далі. Стрічку можна налаштувати, а також швидко відповідати на історії за допомогою емодзі-реакцій.

Поки ця функціональність знаходиться на початковій стадії тестування і Microsoft експериментує, як мінімум, з сімома варіантами інтерфейсу, стрічки та анімації. Реліз великого оновлення Windows 10 21H2 для користувачів відбудеться восени 2021 року.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.