TikTok представив новий ефект доповненої реальності для власників iPhone 12 Pro

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Ефекти – одна з найбільш класних функцій TikTok. Їх десятки – від банальних масок до загравань з доповненою реальністю (AR). Останнє допомагає робити вражаючі ролики.

Розробники TikTok пішли далі. Відбувся анонс унікального AR-ефекту. Він порадує власників iPhone 12 Pro і 12 Pro Max. Поки новинка розрахована лише на ці смартфони.

Чому так? Обидва гаджета оснащені сканером LiDAR. Він створює точну тривимірну карту навколишнього простору. Враховуються розташування об’єктів та відстань до них.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Сказане дозволяє краще поєднувати доповнену реальність зі звичайною. Подивіться відео, опубліковане на сторінці TikTok в Twitter. Ефект запускає повітряні кулі, що складаються в напис “2 021”.

Зверніть увагу на конфетті. Воно реалістично падає на меблі, підлогу і навіть руки людини в кадрі. Виглядає круто. Фільтр буде доступний в TikTok по всьому світу – за винятком кількох країн.

Подібного скоро стане більше. З гарантованою працездатністю на iPhone 12 Pro і 12 Pro Max, а також iPad Pro 2020 роки (він теж укомплектований LiDAR).

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.