Оновлення Windows 10 21H2 принесе серйозні візуальні зміни

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Всім нам відомо, що оновлення Windows 10 21H2 «Sun Valley» матиме велике значення для операційної системи, але тепер, після того як Microsoft опублікувала нову документацію, цьому з’явилося офіційне підтвердження.

Згідно численним чуткам, інтерфейс робочого столу Windows 10 отримає абсолютно новий вид з виходом оновлення Sun Valley в 2021 році. Також повідомляється, що Microsoft працює над “великими” покращеннями для меню «Пуск», Екшен центру, панелі задач і додатків Windows.

Завдяки виявленому новому списку вакансій, Microsoft підтвердила, що Windows 10 отримає радикальні візуальні поновлення.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Як відомо, останні кілька оновлень Windows 10 були дуже незначними і орієнтованими на бізнес. З оновленням Sun Valley Microsoft хоче, щоб Windows стала кращою операційною системою для звичайних користувачів.

“У цій команді ви будете працювати з нашими партнерами, щоб організувати і забезпечити радикальне візуальне оновлення можливостей Windows, щоб сигналізувати нашим клієнтам, що Windows повертається, і гарантувати, що Windows вважається кращою користувальницькою ОС для користувачів”, – відзначили в Microsoft в списку вакансій, опублікованому в жовтні 2020 року.

Microsoft ще не готова обговорювати деталі, але технічний гігант пояснив, що він має намір створювати чудові, бездоганні, культові рішення для майбутнього Windows.

Microsoft старанно працює над тим, щоб велике оновлення Windows 10 поєднувалося з іншими естетичними змінами, які компанія внесла в свою лінійку продуктів. За останні кілька місяців виробник програмного забезпечення додав в операційну систему функції, пов’язані з WinUI, щоб полегшити майбутні поліпшення дизайну.

У розробці програмного забезпечення, особливо в циклі розробки Windows, є момент, коли розробники і інсайдери тестують попередню версію програмного забезпечення, перш ніж дозволити звичайним користувачам спробувати його. Відповідно до джерел, оновлення Windows 10 21H2 може нарешті дійти до стадії тестування, а попередні збірки з невеликими поліпшеннями користувальницького інтерфейсу можуть бути випущені вже до кінця лютого.

Якщо фінальне публічне бета-тестування пройде успішно, очікується, що Microsoft затвердить випуск RTM влітку і надасть користувачам поновлення Sun Valley раніше.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.