Google назвав найкращі програми 2020 року серед українців

Кращі сервіси, програми та ігри за версією редакції Google Play і за підсумками голосування серед користувачів.

Техногігант Google вже почав підводити підсумки 2020 року. Для цього компанія вибрала найцікавіші і найкорисніші додатки та ігри в магазині Google Play, а також запитала думку користувачів.

У результаті кращим додатком цього року назвали Loóna – це простий сервіс, який допомагає налаштуватися на сон. Також в список кращих потрапили: антистрес-тренування Norbu, планувальник завдань Grid Diary, офісний пакет Microsoft Office і онлайн-дзвінки Zoom.

Кращою грою 2020 року за версією редакції Google стала Genshin Impact – це пригода у відкритому світі з елементами RPG.

Опитування користувачів показав інших кандидатів. Українці назвали найкращим додатком пакет «Команди Microsoft» – схоже, цей набір додатків виручив людей в період віддаленої роботи. А кращою грою за підсумками опитування стала гра «Серед Нас » яка зможе зробити з кожного детектива.

Як саме Google вибирала кращі програми – невідомо, компанія не розкриває своїх методик. Швидше за все, компанія порівнювала кількість завантажень і відгуки, але це тільки припущення. При цьому в список потрапляють не тільки додатки, випущені в 2020 році, а взагалі всі програми та ігри.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.