Відтепер MIUI Health підтримує спортивні режими без фітнес-браслетів та смарт-годинників

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

На заході по запуску MIUI 12, що відбувся на початку цього року, компанія Xiaomi анонсувала декілька нових функцій додатка MIUI Health, для яких зазвичай потрібен фітнес-трекер або розумний годинник. Ці функції відтепер нарешті доступні для користувачів в Китаї через сім місяців після анонсу. Xiaomi нещодавно оновила додаток MIUI Health до версії 2.9.12 в Китаї. Цю останню версію програми можна встановити на смартфони Xiaomi і Redmi з власного магазину додатків.

У новому оновленні для додатка MIUI Health нарешті з’явилися спортивні режими, які компанія продемонструвала на конференції по запуску MIUI 12 ще в кінці квітня. Зацікавлені користувачі тепер можуть використовувати додаток для відстеження наступних чотирьох дій:

  • Біг на відкритому повітрі;
  • Ходьба;
  • Тренування на велосипеді;
  • Бігова доріжка.

Крім відстеження, користувачі також можуть ставити цілі і ділитися своїми результатами з друзями та родиною. Варто зазначити, що у вересні додаток отримав функцію вимірювання пульсу за допомогою камери телефону і світлодіодного спалаху. У нашому тестуванні ми виявили, що він знаходиться на одному рівні з Mi Band 4 від Xiaomi.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.