Відтепер WhatsApp підтримує грошові перекази

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Сьогодні саме Індія є найбільшим ринком WhatsApp, ще минулого літа кількість активних користувачів популярного месенджера перевищила 400 млн чоловік. Тепер же стало відомо, що користувачі в Індії можуть відправляти платежі за допомогою WhatsApp. Вони надійно захищені, а відправка грошей настільки прості, як і відправка звичайних повідомлень. Досить мати рахунок в банку і дебетову картку.

Компанія WhatsApp розробила функцію платежів спільно з Національною платіжною корпорацією Індії (NPCI). Вперше в Індії використовується Єдиний платіжний інтерфейс (UPI), це система платежів в режимі реального часу, яка дозволяє здійснювати транзакції між 140 банками. При здійсненні платежу WhatsApp посилає інструкції банкам, які здійснюють переказ коштів між банківськими рахунками за допомогою Єдиного платіжного інтерфейсу.

Як і будь-яка інша функція в WhatsApp, платежі розроблені на основі принципів безпеки і конфіденційності. Для кожної транзакції користувачі повинні будуть вводити свій PIN-код Єдиного платіжного інтерфейсу.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.