WhatsApp отримає нову функцію для управління пам’яттю

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Перша інформація про нові інструменти управління сховищем для WhatsApp з’явилася в червні 2020 року. Команда розробників нарешті підтвердила ці дані.

Компанія оголосила, що на цьому тижні буде представлений оновлений інструмент для управління сховищем. Його можна буде знайти по шляху «Налаштування»> «Сховище і дані»> «Керування сховищем».

Нове меню пропонує різні опції по видаленню великих і часто надісланих файлів. Крім того, користувачам буде доступно пакетне видалення даних і сортувати їх за віком або розміром. Ви також отримаєте візуальну розбивку сховища, використовуваного месенджером.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Розробники вирішили зберегти поточну можливість перегляду і управління сховища в кожному чаті. Тому, якщо ви знаєте, що певний співрозмовник пересилає занадто багато важких файлом, то зможете вжити необхідних заходів з очищення накопичувача.

Схоже, що нове меню управління сховищем активується на стороні сервера, а не через оновлення додатка. Деякі користувачі вже отримали доступ до нової функції. Судячи з усього, WhatsApp розгортає її поступово.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.