Програми

Microsoft визнала нові проблеми Windows 10

Share

Компанія Microsoft опублікувала список відомих проблем Windows 10. Про це повідомляє видання Windows Latest з посиланням на матеріали компанії.

За словами її представників, за станом на 20 жовтня інженери корпорації визнають ряд проблем, які могли зберегтися в актуальному оновленні Windows 10 October 2020 Update. До них, зокрема, відноситься помилка з драйверами, пов’язана з перевіркою оригінальності програмного забезпечення для сторонніх компонентів. Судячи з опису неполадки Windows може заборонити установку драйвера, якщо не підтвердити наявність сертифіката автентичності.

У травневому оновленні ОС була помічена проблема сумісності з аудіодрайвером Conexant. Програмісти Microsoft помітили, що в даний момент проблема ще не виправлена. Третьою помилкою в Windows були названі неполадки з драйверами вбудованої аудіосистеми комп’ютера. У повідомленні говориться, що споживачі можуть зіткнутися зі збоями в роботі в тому випадку, якщо використовують аудіо виробництва Conexant. У зв’язку з цим інженери працюють з фахівцями Synaptics, який належить виробнику Conexant, і сподіваються вирішити проблему найближчим часом.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У висновку Microsoft йдеться, що користувачі можуть почекати з установкою оновлення, якщо їм важлива стабільна робота комп’ютера.

Актуальне оновлення ОС від Microsoft – Windows 10 October 2020 Update – стало доступно для завантаження 20 жовтня. Апдейт в основному містив виправлення відомих помилок. Також в оновленні з’явилося нове меню «Пуск» і актуальний браузер Edge, який прийшов на зміну застарілому Internet Explorer.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Лужна Софія

Відповідальна та цілеспрямована. Спокійна і витривала. Борець за справедливість. Сфера інтересів: технології, які змінять майбутнє.

Опублікував
Лужна Софія
  • Останні записи

    Смартфони на Android скоро отримають новий спосіб керування налаштуваннями виведення звуку

    Схоже, Google працює над цікавою новою можливістю для користувачів Android – можливістю керування виведенням звуку…

    01.05.2024

    У росії створюють РЕБ-дрон із штучним інтелектом

    Російська компанія «Герань» заявила про створення мобільної установки «Абзац», яка, за їхніми словами, здатна боротися з безпілотними літальними…

    01.05.2024

    Телефон на зарядці всю ніч: шкідливо чи ні

    Багато власників смартфонів побоюються залишати гаджети на зарядці на всю ніч і правильно роблять. Пояснюємо,…

    01.05.2024

    Мільярди смартфонів в небезпеці через дефект клавіатури

    Нещодавній звіт фахівців з кібербезпеки з Citizen Lab виявив суттєвий недолік безпеки в кількох популярних…

    01.05.2024

    Новий вірус для Android заражає пристрої користувачів через зламані сайти WordPress

    Хакери почали розповсюджувати нове шкідливе програмне забезпечення для операційної системи Android під назвою Wpeeper. Цю…

    01.05.2024

    Що таке NFC: як воно працює і що ви можете з ним робити

    Комунікація ближнього поля (далі NFC) - це технологія смартфонів і пристроїв, що носяться, яка живе…

    01.05.2024