Microsoft визнала нові проблеми Windows 10

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Microsoft опублікувала список відомих проблем Windows 10. Про це повідомляє видання Windows Latest з посиланням на матеріали компанії.

За словами її представників, за станом на 20 жовтня інженери корпорації визнають ряд проблем, які могли зберегтися в актуальному оновленні Windows 10 October 2020 Update. До них, зокрема, відноситься помилка з драйверами, пов’язана з перевіркою оригінальності програмного забезпечення для сторонніх компонентів. Судячи з опису неполадки Windows може заборонити установку драйвера, якщо не підтвердити наявність сертифіката автентичності.

У травневому оновленні ОС була помічена проблема сумісності з аудіодрайвером Conexant. Програмісти Microsoft помітили, що в даний момент проблема ще не виправлена. Третьою помилкою в Windows були названі неполадки з драйверами вбудованої аудіосистеми комп’ютера. У повідомленні говориться, що споживачі можуть зіткнутися зі збоями в роботі в тому випадку, якщо використовують аудіо виробництва Conexant. У зв’язку з цим інженери працюють з фахівцями Synaptics, який належить виробнику Conexant, і сподіваються вирішити проблему найближчим часом.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У висновку Microsoft йдеться, що користувачі можуть почекати з установкою оновлення, якщо їм важлива стабільна робота комп’ютера.

Актуальне оновлення ОС від Microsoft – Windows 10 October 2020 Update – стало доступно для завантаження 20 жовтня. Апдейт в основному містив виправлення відомих помилок. Також в оновленні з’явилося нове меню «Пуск» і актуальний браузер Edge, який прийшов на зміну застарілому Internet Explorer.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.