Експерти назвали найпростіші способи як прискорити роботу Windows 10

Експерти інтернет-порталу TechRadar назвали найпростіші способи, що прискорюють роботу ОС Windows. Йдеться про прискорення запуску операційної системи шляхом виконання нескладних процедур.

Експлуатація персонального комп’ютера або ноутбука викликає накопичення непотрібних програм, тимчасових файлів та іншої інформації, з цієї причини комп’ютер починає запускатися повільніше. Фахівці в якості першої оперативної заходи називають перезавантаження ПК, що дозволить злегка прискорити його роботу. Другим нескладним кроком є ​​необхідність оновити ОС, причому для цього необхідно перейти в Центр оновлень Windows.

Працює повільно комп’ютера може бути викликана занадто великою кількістю програм. Необхідно прибрати зайві автозавантаження, для чого слід натиснути Ctrl Alt Del, а потім перейти на потрібну вкладку. Допомога надасть також параметр «Вплив на запуск», який показує користувачеві, наскільки той чи інший софт робить старт ПК уповільненим. Експерти рекомендують прискорити роботу ОС, видаливши зайві дані з жорсткого диска.

Рекомендується видаляти програми, які не використовуються. Якщо персональний комп’ютер або ноутбук морально застарілі, то Windows 10 на них буде працювати швидше при відключенні візуальних ефектів даної ОС. Слід також вдаватися до внутрішньої сфері обслуговування системи. Мова йде про дефрагментацію дисків, перевірці програм на віруси і виконанні інших процедур.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.