Легендарний ексклюзив PlayStation дебютує на iPhone та iPad

Як стало відомо, нова гра Crash Bandicoot: On the Run! з’явиться на iPhone і iPad навесні 2021 року. Нескінченний Раннер створюється силами компанії King, відомої по популярній грі Candy Crush.

Легендарний платформер Crash Bandicoot був створений студією Naughty Dog ексклюзивно для оригінальної ігрової консолі PlayStation і випущений в 1996 році. Після неї були представлені численні продовження і спін-оффи в різних жанрах, а раніше в цьому році стало відомо, що Crash Bandicoot з’явиться на Android. Тепер з’явилось офіційне підтвердження презентації проекту для iOS.

Розробники обіцяють шанувальникам класичний ігровий процес Crash Bandicoot, знайомих персонажів, локації і босів. Гравці зможуть створювати гаджети і зброю, заробляти нагороди, бігати і розбивати ящики з друзями в онлайн-режимі і багато іншого. В даний момент зацікавлені користувачі можуть попередньо зареєструватися в Google Play і App Sore, щоб отримати повідомлення, коли гра стане доступною для завантаження, і ексклюзивний скін синьою гієни при запуску.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.