Телефони Android зможуть синхронізувати вміст з Windows 10

Співпраця Samsung і Microsoft недавно спростила синхронізацію інформації з вашого телефону Samsung Galaxy на ПК з Windows. Тепер Microsoft, схоже, розглядає можливість впровадження корисної функції на інші телефони Android, а не тільки на Galax.

SlashGear повідомляє, що незабаром ви зможете синхронізувати буфер обміну клавіатури Android SwiftKey з буфером обміну Microsoft на вашому ПК з Windows. Зрозуміло, що для цього вам потрібно використовувати додатки Microsoft. Ця функція дозволить вам синхронізувати все, що ви скопіювали на свій телефон Android, на ПК з Windows 10. На телефонах Samsung Galaxy це досягається за допомогою програми «Ваш телефон» і «Зв’язок з Windows». Однак тепер бета-версія додатка Swiftkey Keyboard для Android показує наявність нової функції хмарної синхронізації для вашого скопійованого контенту. Swiftkey доступна на будь-якому телефоні Android, а це значить, що незабаром ви зможете синхронізувати буфер обміну з комп’ютером за допомогою цієї нової функції, незалежно від того, який у вас телефон Android.

Однак, оскільки ця функція доступна тільки в бета-версії, на даний момент не підтверджено, чи увійде вона до офіційного випуск Swrifkey і що потрібно для роботи оновлення з боку Windows. На даний момент у нас немає інформації, коли він буде доступний, але це хороша новина, що Microsoft працює над корисною інтеграцією з іншими телефонами Android, а не тільки з телефонами Samsung Galaxy.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.