У WhatsApp на Android з’явиться нова потрібна функція для захисту

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У мессенджере WhatsApp вже є функції безпеки, які дозволяють блокувати додаток різними способами. Найпростіша форма захист – сканер відбитку пальців, але є ще один спосіб, який так само простий у використанні, але недоступний для користувачів WhatsApp на Android: розблокування по обличчю.

Сайт WABetaInfo повідомляє, що остання бета-версія додатка для операційної системи Google містить дві важливі функції. Перша – можливість приєднатися до групового виклику навіть в тому випадку, якщо ви пропустили початкове запрошення.

Друга важлива функція, реліз якої очікується найближчим часом, – підтримка розблокування за допомогою особи. У бета-версії виявили нове меню «Біометрична блокування», яке замінює опцію «Блокування відбитком пальця».
Новий розділ підтверджує, що WhatsApp дозволить користувачам блокувати і розблокувати програму за допомогою відбитка пальця, особи або інших унікальних ідентифікаторів. Функції були виявлені в бета-версії програми для Android і поки невідомі точні терміни їх виходу в публічний доступ.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.