Microsoft відкрила завісу таємниці над Windows 10 2021 року

Деякі функції вже доступні для тестування

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Microsoft випустила днями друге велике оновлення Windows 10 за 2020 рік , тим часом вона вже тестує наступне масштабне оновлення – Windows 10 21H1, яке стане доступним простим користувачам тільки в 2021 році. 

Компанія випустила збірку Insider Preview Build 20241 для учасників програми тестування Windows Insiders в каналі Dev Channel, розповівши про декілька нововведень в офіційному блозі. 

По-перше, в тестовій збірці екрани-заставки для додатків платформи Universal Windows Platform (UWP) почали підлаштовуватися під загальну системну тему – світлу або темну. Нові заставки з’являться для багатьох системних додатків Microsoft Store, Groove Music (Музика Groove), додатки налаштувань, Windows Security, годин, калькулятора, карт, і так далі. 

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Також була змінена сторінка Optimize Drives (Оптимізація дисків). Інформація про накопичувач надаватиметься більш детальна, з’явиться і розділ для досвідчених користувачів Advanced View. Система попередить, якщо старий жорсткий диск або твердотільний диск починають працювати некоректно, а також порадить виконати резервне копіювання інформації. 

Також в панелі завдань і в меню «Пуск» з’явилася кнопка Meet Now, яка дозволяє запустити відеодзвінок. Функція задіє Skype, але якщо додаток не встановлено, то відеодзвінок буде запущений через браузер.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.