Windows 10 отримала велике оновлення: що змінилося

Оновлений ​​”віндовс” отримав напівпрозоре меню “Пуск” і нове меню Alt-Tab

Windows 10 October 2020 Update отримав великі візуальні зміни – оновлений напівпрозорий “Пуск”, новий інтерфейс меню Alt-Tab і безліч інших невеликих змін, наголошується на сайті Microsoft, передає liga.net .

Отже, меню “Пуск” тепер отримало напівпрозорий фон. Значки стандартних додатків, таких як Калькулятор і Календар, також піддалися легкому редизайну.

Що стосується оновленого меню Alt-Tab. Виберіть, відкриті в Microsoft Edge, тепер будуть відображатися у вигляді окремих мініатюр поряд з іншими вікнами додатків. Варто відзначити, що Microsoft залишила і класичний інтерфейс Alt-Tab.

Ще одна важлива зміна стосується геймінгу: в оновленні Windows 10 додали можливість легко перемикатися на більш високу частоту монітора прямо з панелі налаштувань Windows 10 (Установки> Система> Дисплей> Інші параметри дисплея). Це набагато зручніше, ніж копатися в класичному інтерфейсі, прихованому глибоко в настройках, або міняти частоти поновлення з ПО AMD або NVIDIA.

Серед інших, менш суттєвих, змін: оновлені повідомлення, які тепер містять логотипи додатків вгорі, новий зовнішній вигляд панелі задач (поки доступний тільки для нових користувачів), оновлений бразуер Microsoft Edge з функцією збереження товарів в колекції і інше.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.