WhatsApp готує оновлення месенджера для Android-пристроїв: огляд нових функцій та найбільш важливих змін

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Згідно зі звітом WaBetaInfo, компанія протягом кількох місяців працює над декількома новими функціями. Насамперед, мова йде про режим «Приєднатися до пропущених викликів», що дозволить користувачам швидко приєднуватися до викликів в певній ситуації. Ця функція призначена для того, щоб користувачі могли приєднатися до пропущеного виклику в певній групі, якщо виклик все ще активний з іншими учасниками. Режим ще перебуває в стадії розробки і буде доступний після оновлення додатку.

Ще одна нова функція – біометричний замок, назва натякає на те, що це доповнення забезпечить біометричну безпеку популярного месенджера. У цьому випадку користувачі зможуть використовувати блокування за допомогою зчитування відбитків пальців для захисту свого WhatsApp. Ця функція також буде працювати з системами розпізнавання осіб, якщо на пристрої немає датчика відбитків пальців. На даний момент підтримується розпізнавання осіб і відбитків пальців.

На жаль, ці функції все ще знаходяться в стадії розробки, і в даний час невідомо, коли вони будуть доступні для користувачів бета-версії WhatsApp. Попередній перегляд доступний прямо зараз, і WaBetaInfo також поділився кількома світлинами цієї майбутньої збірки.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.