Windows 10 буде блокувати установку «неправильних» драйверів

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

В черговому оновленні Windows 10 змінилися деякі алгоритми роботи цієї операційної системи. Розробники з Microsoft вирішили внести коректування в роботу з драйверами. Тепер перед установкою вони будуть перевірятися компанією на відповідність затвердженим стандартам. І якщо не пройдуть – їх заблокують.

Нова система впроваджена для того, щоб підвищити безпеку роботи Windows 10. Як заявлено, завдяки цій інновації підвищиться захист користувача. У тому випадку, коли операційна система не зможе перевірити видавця драйвера, він підлягає блокуванню, а установка автоматично переривається.


Користувач отримує відповідне повідомлення про те, що сталося і чому. Подібна система захисту може стати проблемою для тих власників комп’ютерів, які користуються старим обладнанням. Як правило, свіжі драйвери під нього не випускаються вже давно і в результаті обладнання перестане працювати. Компанія Microsoft рекомендує в такій ситуації звертатися до розробників «не відповідних» драйверів і просити їх випустити свіже оновлення.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.