Месенджер Instagram об’єднали з Facebook – що відомо

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Главай Facebook Марк Цукерберг оголосив про плани об’єднати повідомлення з усіх своїх сервісів ще в минулому році. Тепер компанія поступово впроваджує це нововведення – для деяких ринків месенджер в Instagram вже об’єднали з соціальною мережею Facebook.

Тепер користувачі Facebook можуть шукати людей з Instagram і відразу спілкуватися з ними, не перемикаючись між додатками – це працює і у зворотний бік. Представники компанії не розповідають, коли ця можливість стане доступна всім користувачам. Швидше за все, функцію тестуватимуть кілька тижнів або місяців.

Facebook відразу попереджає, що користувачі зможуть відмовитися від цих нововведень і користуватися Facebook і Instagram, як окремими соціальними мережами. При цьому немає гарантій, що в майбутньому всіх примусово не переведуть на такий формат роботи.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Це тільки перший етап об`єднання сервісів Facebook. У компанії ще є месенджер WhatsApp, повідомлення з якого теж планують поєднати з іншими соцмережами. Проблема в тому, що всі повідомлення в WhatsApp зашифровані і у компанії до цих пір немає повноцінної синхронізації повідомлень в хмарі. Тому, наприклад, неможливо перенести архів повідомлень з iOS на Android і назад.

Так що процес злиття WhatsApp з іншими сервісами Facebook може зайняти набагато більше часу.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.